Hindbærroulade

Få den bedste opskrift på roulade: Hjemmelavet hindbærroulade

En hjemmelavet roulade slår den færdigkøbte med flere længder. Og så er den tilmed ret nem at lave. Her får du en god og nem opskrift på en hjemmelavet hindbærroulade, som du hurtigt selv kan bage og rulle. Se her, hvordan du selv kan bage en roulade.

Hindbærroulade til 8-10 personer

Total:30 minutter

Ingredienser

  • Rouladedej:
  • 3 mellemstore æg
  • 120 g sukker
  • 120 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • Fyld til hindbærroulade:
  • 2-3 dl hindbærmarmelade
  • Pynt:
  • sigtet flormelis
  • Tilbehør:
  • flødeskum

Sådan laver du hindbærroulade

  1. Pisk æg og sukker luftigt med en håndmikser. Bland hvedemel og bagepulver, og sigt det ned i æggeblandingen. Pisk dejen 2-3 min.
  2. Smør dejen ud på bagepapir på en bageplade i en firkant (28 x 35 cm). Bag rouladen i ovnen ved 225 gr. i 5-7 min. Drys sukker på et andet stykke bagepapir.
  3. Læg rouladen herpå med oversiden nedad, og fjern det første stykke bagepapir. Smør marmeladen på. Rul rouladen sammen, mens kagen stadig er lun. Pynt med flormelis, og server evt. med flødeskum.
SE OGSÅ: Bagedystdommerens skønne roulade:Grigos mørke roulade