Få den bedste opskrift på roulade: Hjemmelavet hindbærroulade
En hjemmelavet roulade slår den færdigkøbte med flere længder. Og så er den tilmed ret nem at lave. Her får du en god og nem opskrift på en hjemmelavet hindbærroulade, som du hurtigt selv kan bage og rulle. Se her, hvordan du selv kan bage en roulade.
Hindbærroulade til 8-10 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- Rouladedej:
- 3 mellemstore æg
- 120 g sukker
- 120 g hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- Fyld til hindbærroulade:
- 2-3 dl hindbærmarmelade
- Pynt:
- sigtet flormelis
- Tilbehør:
- flødeskum
Sådan laver du hindbærroulade
- Pisk æg og sukker luftigt med en håndmikser. Bland hvedemel og bagepulver, og sigt det ned i æggeblandingen. Pisk dejen 2-3 min.
- Smør dejen ud på bagepapir på en bageplade i en firkant (28 x 35 cm). Bag rouladen i ovnen ved 225 gr. i 5-7 min. Drys sukker på et andet stykke bagepapir.
- Læg rouladen herpå med oversiden nedad, og fjern det første stykke bagepapir. Smør marmeladen på. Rul rouladen sammen, mens kagen stadig er lun. Pynt med flormelis, og server evt. med flødeskum.
Lækre roulader
-
Markus Grigos mørke roulade: Få bagedystdommerens lækre opskrift
-
Kakaoroulade med hvid chokocreme og bær
-
Nødderoulade med citronskum
-
Dessertroulade med hvid chokolade og mokka
-
Sommerroulade
-
Lækker chokoladeisroulade
-
Chokoladeroulade med appelsinsmørcreme
-
Opskrift på roulade med marcipan og nougat
-
Marcipanroulade med blåbærtrøffel
-
Camilla Plums sveskeroulade
-
Chokolade-kirsebærroulade
-
Tigerroulade med appelsincreme
SE OGSÅ: Bagedystdommerens skønne roulade:Grigos mørke roulade