Hjertemuffins

Fineste hjertemuffins: Sådan laver du dem selv

Prøv de super nemme hjertemuffins, der både ser fine ud og smager fantastisk.

12 stk.

Dej:

  • 100 g blødt smør
  • 250 g sukker
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 2 æg
  • 2½ dl mælk
  • 200 g hvedemel
  • 1 knsp. salt
  • 1½ tsk. bagepulver
  • 40 g usødet kakaopulver
  • 50 g hindbær (optøede fra
  • frost kan bruges)
  • 1 spsk. vand
  • 100 g blødt smør
  • 400 g flormelis

Sådan gør du

  1. Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen. Pisk et æg i ad gangen. Rør mælk, hvedemel, salt, bagepulver og kakaopulver.
  2. Fordel dejen i 12 kraftige papirmuffinforme. Bag dem ca. 25 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe, til de netop er gennembagte.
  3.  Skær toppen af kagerne. Udstik hjerter i toppene. Tag lidt af kagemidten op, og sprøjt creme i kagerne. Læg kagehjertelåget over.

Hindbærsmørcreme

  1. Kog hindbær og vand op i en lille gryde 2-3 min. Pres dem gennem en si. Kom hindbærsaften i en skål med smør og flormelis.
  2. Pisk med en håndmikser alle ingredienserne til smørcremen sammen til en luftig masse.