Honningkagehjerte med “God Jul” i glasur

Honningkagehjerte med “God Jul” i glasur

1 stk.

Ingredienser

  • 1 æg
  • 125 g brun farin
  • 100 g honning
  • 2 dl koldt vand
  • 275 g hvedemel
  • ½ tsk. nelliker
  • ½ tsk. ingefær
  • 1 tsk. kanel
  • 1 tsk. brunt bagepulver el. alm. bagepulver
  • Glasur:
  • 2 dl flormelis
  • 2 spsk. past. æggehvide
  • sølvkugler til kager

  1. Pisk æg og farin sammen. Varm honningog vand, til honningen er smeltet.Pisk honningen i æggemassen. Blandmel, krydderier og bagepulver, og sigt deti æggemassen. Bland det sammen. Komdejen i en smurt hjerteformet form. Bagkagen ca. 30-40 min. ved 180 gr. stik etspyd i kagen, hænger der rå dej på, skalden bage lidt længere.
  2. Afkøl kagen. skriv God Jul med glasur,og pynt hjertet med spiselige sølvkugler.
  3. Ophængning:Prik forsigtigt et lille hul, og bind et bånd ihjertet.