Hvide mini-sarah bernhardt med hindbærtrøffel
Hvide mini-sarah bernhardt - det lyder vel nok lækkert!
20-25 stk.
Ingredienser
- Hvide mini-sarah bernhardt med hindbærtrøffel
- ½ portion makronmasse (se opskrift på makroner med fyld herunder)
- ½ portion hindbærtrøffel (se opskrift på makroner med fyld herunder)
- 200 g hvid chokolade
- Bag makronerne som beskrevet, men brug enstor tsk. i stedet for spsk. Du kan også sprøjtedem ud med en kagesprøjtepose og en glattylle. Bag kagerne som beskrevet, men kunca. 1¼ time. Afkøl makronerne.
- Fordel trøffelmassen over makronbundene ismå toppe. Stil dem i fryseren 1 time.
- Hak og smelt den hvide chokolade. Holdfast i makronen, og dyp hurtigt trøffelmasseni chokoladen. Stil kagen på bagepapir. Drys lidtfrysetørrede hindbær over. Lad chokoladenstivne. Opbevar kagerne i køleskab.