Hvide mini-sarah bernhardt med hindbærtrøffel

Hvide mini-sarah bernhardt med hindbærtrøffel

Hvide mini-sarah bernhardt - det lyder vel nok lækkert!

20-25 stk.

Ingredienser

  • Hvide mini-sarah bernhardt med hindbærtrøffel
  • ½ portion makronmasse (se opskrift på makroner med fyld herunder)
  • ½ portion hindbærtrøffel (se opskrift på makroner med fyld herunder)
  • 200 g hvid chokolade

  1. Bag makronerne som beskrevet, men brug enstor tsk. i stedet for spsk. Du kan også sprøjtedem ud med en kagesprøjtepose og en glattylle. Bag kagerne som beskrevet, men kunca. 1¼ time. Afkøl makronerne.
  2. Fordel trøffelmassen over makronbundene ismå toppe. Stil dem i fryseren 1 time.
  3. Hak og smelt den hvide chokolade. Holdfast i makronen, og dyp hurtigt trøffelmasseni chokoladen. Stil kagen på bagepapir. Drys lidtfrysetørrede hindbær over. Lad chokoladenstivne. Opbevar kagerne i køleskab.