Hytteost-blinis

Hytteost-blinis

Små fine blinis, der kan laves i god tid og lunes, når de skal bruges. Du kan også lave en stor portion til fryseren.

Ingredienser

  • Blinis:
  • 75 g hytteost
  • 1 æg
  • 15 g mel
  • 1 tsk blå birkes
  • salt og peber
  • 1 tsk DDV-plante 70 (til stegning)
  • Tomatsalat:
  • 150 g tomater (finthakkede)
  • lidt frisk basilikum (hakket)
  • 10 g olie
  • 1 spsk balsamicoeddike
  • salt og peber
  • 150 g DDV-yoghurt (7%)

  1. Bland alle ingredienserne til blinis sammen til en lind dej.
  2. Varm fedtstoffet på en pande, læg dejen i små klatter ogsteg dem på begge sider ved middelvarme, til de er gyldne.
  3. Bland tomaterne med basilikum,olie og eddike. Krydr med salt og peber.
  4. Servér de små blinis med yoghurtenog tomatsalaten på.
  5. Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog "Spis dig slank - naturligvis".
  6. Køb bogen - klik her