Hytteost-blinis
Små fine blinis, der kan laves i god tid og lunes, når de skal bruges. Du kan også lave en stor portion til fryseren.
Ingredienser
- Blinis:
- 75 g hytteost
- 1 æg
- 15 g mel
- 1 tsk blå birkes
- salt og peber
- 1 tsk DDV-plante 70 (til stegning)
- Tomatsalat:
- 150 g tomater (finthakkede)
- lidt frisk basilikum (hakket)
- 10 g olie
- 1 spsk balsamicoeddike
- salt og peber
- 150 g DDV-yoghurt (7%)
- Bland alle ingredienserne til blinis sammen til en lind dej.
- Varm fedtstoffet på en pande, læg dejen i små klatter ogsteg dem på begge sider ved middelvarme, til de er gyldne.
- Bland tomaterne med basilikum,olie og eddike. Krydr med salt og peber.
- Servér de små blinis med yoghurtenog tomatsalaten på.
- Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog "Spis dig slank - naturligvis".
- Køb bogen - klik her