Ingefærbiscotti
Ingredienser
- Arbejdstid:
- 30 min.
- Bagetid:
- 45 min.
- Ikke fryse-egnet
- (ca. 36 stk.)
- 100 g mandler
- 2 æg
- 125 g rørsukker
- 1 tsk vaniljesukker
- 250 g hvedemel
- 2 tsk stødt ingefær
- 1/4 tsk stødt nelliker
- 1/4 tsk stødt allehånde
- 1 tsk bagepulver
- 1 knsp salt
- 125 g mørk chokolade
- Tænd ovnen på 180 grader.
- Overhæld mandlerne med kogende vand og smut dem.
- Rist mandlerne let gyldne på en tør pande og lad dem afkøle.
- Pisk æg, sukker og vanilje til en tyk creme – ca. 5 min. med en håndmikser.
- Bland mel med krydderier, bagepulver og salt og rør det i dejen. Hak mandler og chokolade groft og vend det i dejen.
- Tril dejen til to tykke pølser og læg dem på en bageplade med bagepapir.
- Tryk dem lidt flade med fugtige hænder og bag kagerne midt i ovnen ca. 25 min.
- Lad dem afkøle 10 min. på en rist og skær dem derefter i skiver lidt på skrå.
- Læg kagerne på bagepladen med skærefladen nedad og bag dem 10 min.
- Vend dem og bag dem 10 min. mere. Lad dem afkøle på en rist og opbevar i en kagedåse.