Italienske kødboller med squashspaghetti

Italienske kødboller med squashspaghetti



Kalorier 300 kcal
Protein 38 g 50 %
Kulhydrat 12 g 18 %
Fedt 11 g 32 %
Kostfibre 3 g

Hak en kyllingefilet i en minihakker,og få både fedtfrit ogbilligt hakket kød.

1 person

Ingredienser

  • Ingredienser:
  • 170 g kylling (hakket)
  • ½ fed hvidløg (knust)
  • 1 tsk frisk timian (hakket)
  • salt
  • peber
  • Tomatsovs:
  • ½ dåse hakkede tomater
  • lidt oregano
  • lidt salt
  • 1-2 tsk majsstivelse
  • lidt koldt vand
  • 100 g squash (lange, tynde strimler)

  1. Rør hvidløg, timian, salt ogpeber i farsen. Form farsen tilsmå kødboller og læg dem påen tallerken. Hæld de hakkedetomater, oregano og salt i enlille gryde.
  2. Læg kødbollerne i sovsen oglad dem koge på lavt blus i ca.10 min. Tag kødbollerne op afsovsen og hold dem varme.
  3. Jævn sovsen med maizenamel,der er rørt ud i lidt vand.Bollerne kommes i sovsen igen,og retten varmes igennem.
  4. Kom squashstrimlerne i en lillegryde med kogende letsaltetvand og damp dem i 1-2 min.
  5. Anret kødbollerne med tomatsovsog squashspaghetti ogservér.
  6. Find flere kalorielette opskrifter i én af
  7. Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »