Italienske kødruller med parmaskinke i tomatsauce

Italienske kødruller med parmaskinke i tomatsauce

4-6 personer

Ingredienser

  • 750 g roastbeef af ungokse eller kødkvæg
  • salt, peber
  • Fyld:
  • 100 g reven parmesan
  • 1 dl hakket basilikum
  • 4 fed hvidløg
  • Desuden:
  • 200 g parmaskinke i skiver
  • kødsnor
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 dl bouillon
  • Tomatsauce:
  • 1 løg
  • 1 stilk bladselleri
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 ds. flåede hakkede tomater
  • 1 tsk. oregano
  • salt, peber
  • Tilbehør:
  • pasta, parmesan og salat samt evt. citronbåde

  1. Fjern snoren omroastbeefen. Skær kødeti 1 cm tykke skiver.Bank kødet lidt ud meden kødhammer. Krydrkødet med salt og peber.
  2. Skær parmaskinkentil, så de har ca. sammestørrelse som kødstykkerne.
  3. Læg parmaskinkestykkernepå et skærebræt.Læg kødstykkerneover, så de dækker.Riv osten på rivejernet,og bland det med basilikumog hvidløg. Fordelfyldet på kødskiverne.
  4. Rul kødet sammenom fyldet. Bind kødsnoromkring.
  5. Brun rullerne i 2spsk. olivenolie i enstegegryde. Kom bouillonenved. Lad rullernesmåkoge under låg ca.2 timer. Tag dem op, ogfjern snorene.
  6. Hak løget. Skærbladsellerien i små tern.Svits løg og bladsellerii en gryde i 1 spsk.olivenolie. Kom suppensom rullerne har kogti op i gryden sammenmed flåede tomater ogoregano. Lad tomatsaucensnurre sammenca. 10 min. Smagtil med salt og peber.Kom rullerne i gryden,og varm dem igennemi tomatsaucen, eller dukan vælge at serveresaucen til.