Jordskokkesalat med citron og persille

Jordskokkesalat med citron og persille

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Trækketid: 20 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 400 g jordskokker
  • ½ rød salat
  • 1 lille bdt persille
  • Dressing:
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk honning eller sirup
  • 1 spsk koldpresset olie
  • salt og peber

  1. Skrub eller skræl jordskokkerne og skær dem i papirtynde skiver eller i tynde strimler. Vend dem sammen meddressingen og lad dem trække 20 min.
  2. Skyl, slyng og pluksalaten og vend den i jordskokkerne.
  3. Drys med hakket persille og servér som forret ellertilbehør til f.eks. enstegt kotelet eller et stykke stegt laks.