Julekonfekt: Cognactrøfler
Konfekt smager himmelsk og kommer i mange forskellige varianter. Disse trøfler med cognac er meget smagfulde og er perfekt juleslik for de voksne.
40-45 stk.
Ingredienser
- 200 g mørk chokolade, 70 %
- 2½ dl piskefløde
- 25 g smør
- 2 spsk. cognac
- 100 g kakaonips
Sådan gør du:
- Hak chokoladen groft.
- Varm fløden op i en gryde, til det koger.
- Tag gryden af blusset, og smelt chokoladen i den varme fløde under omrøring.
- Når chokoladen er smeltet, røres cognac i. Sæt chokoladeganachen til afkøling i 5-6 timer.
- Gør en bageplade klar med bagepapir.
- Form den afkølede ganache til små aflange stænger.
- Rul dem i kakaonips. Opbevar dem koldt i en lufttæt beholder.
Julens dejligste opskrifter
-
Sådan får du sværen på flæskestegen sprød
-
12 gode tip: Sådan laver du den bedste risengrød
-
5 lækre opskrifter: Sådan laver du nemt hvid gløgg
-
Jødekager: Den bedste opskrift
-
Hjemmelavede klejner: Farmors bedste opskrift
-
Blomsterbergs brunkager
-
Fedtebrød med romglasur
-
Test dig selv: Hvilken julesmåkage er du?
-
Julens varme drikke: Hvid gløgg med lakrids, romtoddy & julekaffe
-
Opskrift på de lækreste julefrikadeller
-
Vaniljekranse fra Den Gamle By
-
Klassisk ribbensteg med sprød svær
-
Julefrokost: Moderne opskrifter med et strejf af traditioner
-
Sådan finder du gaven til hende, der har alt