Julesild: Sennepssild til julefrokosten
Disse skønne og velsmagende sennepssild er en perfekt tilføjelse på julefrokostbordet og vil være et sikkert hit blandt dine gæster.
6 personer
Total:15 minutter
Ingredienser
- 4-6 kryddersildfileter (300-450 g drænet vægt)
- 75 g mayonnaise
- 1 dl cremefraiche 18 %
- 2 spsk. dijonsennep
- 2 spsk. grov dijonsennep
- 1 spsk. flydende honning
- salt og peber
- 1 bundt dild
- kapers eller kapersbær
- 1 lille rødløg
- rugbrød
Sådan gør du:
- Rør mayonnaise og cremefraiche sammen med de to slags sennep.
- Smag til med honning, salt og peber. Tilsæt fintsnittet dild.
- Afdryp sildefileterne, og skær dem i mindre stykker.
- Vend dem i dressingen, og sæt det i køleskabet i mindst 1 time.
- Anret med kapers, tynde skiver af rødløg og dild.
Julens dejligste opskrifter
-
Sådan får du sværen på flæskestegen sprød
-
12 gode tip: Sådan laver du den bedste risengrød
-
5 lækre opskrifter: Sådan laver du nemt hvid gløgg
-
Jødekager: Den bedste opskrift
-
Hjemmelavede klejner: Farmors bedste opskrift
-
Blomsterbergs brunkager
-
Fedtebrød med romglasur
-
Test dig selv: Hvilken julesmåkage er du?
-
Julens varme drikke: Hvid gløgg med lakrids, romtoddy & julekaffe
-
Opskrift på de lækreste julefrikadeller
-
Vaniljekranse fra Den Gamle By
-
Klassisk ribbensteg med sprød svær
-
Julefrokost: Moderne opskrifter med et strejf af traditioner
-
Sådan finder du gaven til hende, der har alt