Kagepinde

Kagepinde

Ca 12 stk.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Bagetid: 18 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 300 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • ¼ tsk salt
  • 125 g smør
  • 75 g sukker
  • 75 g farin
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 æg
  • 75 g mørk chokolade
  • 75 g lys eller hvid chokolade
  • 12 træpinde
  • Pynt:
  • chokolade eller glasur

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Bland alle de tørre ingredienser.Pisk smør cremet med sukker og farin og pisk æg og vanilje i.Rør de tørre ingredienser i dejen og tilsæt de to slags hakketchokolade.
  2. Form dejen til kugler og læg dem med god plads påbageplader med bagepapir.
  3. Sæt en pind i hver kugle og trykdejen lidt flad med bagsiden af en ske.
  4. Bag kagerne ca. 18 min.og lad dem afkøle. Pynt evt. kagerne som masker med smeltet chokolade eller glasur.
  5. Opbevar i en kagedåse.