Broccolisuppe

Broccolisuppe



Kalorier 243 kcal
Protein 18 g 29 %
Kulhydrat 18 g 38 %
Fedt 9 g 33 %
Kostfibre 10 g

1 person

Ingredienser

  • Ingredienser:
  • 150 g broccoli
  • 50 g løg eller porre
  • 100 g knoldselleri
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk. olie
  • 45 dl vand
  • 3 tsk. hønsebouillonpulver
  • 50 g yoghurt, drænet
  • salt
  • peber
  • lidt frisk estragon
  • 25 g yoghurt, drænet
  • lidt frisk estragon, klippet

  1. Rens grønsagerne og svits demhurtigt i olie i en gryde. Komvand og bouillonpulver ved.
  2. Kog suppen, til grønsagerne erhelt møre.
  3. Blende det hele sammen medyoghurten.
  4. Kom den blendede suppetilbage i gryden og smag dentil med salt, peber og lidt friskestragon.
  5. Varm suppen op, inden denserveres.
  6. Rør yoghurt med lidt klippetestragon og top suppen med det.