Broccolisuppe
Kalorier 243 kcal
Protein 18 g 29 %
Kulhydrat 18 g 38 %
Fedt 9 g 33 %
Kostfibre 10 g
1 person
Ingredienser
- Ingredienser:
- 150 g broccoli
- 50 g løg eller porre
- 100 g knoldselleri
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk. olie
- 45 dl vand
- 3 tsk. hønsebouillonpulver
- 50 g yoghurt, drænet
- salt
- peber
- lidt frisk estragon
- 25 g yoghurt, drænet
- lidt frisk estragon, klippet
- Rens grønsagerne og svits demhurtigt i olie i en gryde. Komvand og bouillonpulver ved.
- Kog suppen, til grønsagerne erhelt møre.
- Blende det hele sammen medyoghurten.
- Kom den blendede suppetilbage i gryden og smag dentil med salt, peber og lidt friskestragon.
- Varm suppen op, inden denserveres.
- Rør yoghurt med lidt klippetestragon og top suppen med det.