Kirsebær- og mandelmuffins

Kirsebær- og mandelmuffins

Skønne hjemmebagte muffins med kirsebær - nemme at bage og gode at have med, når kollegerne eller klassekammeraterne skal forkæles med lækre muffins.

(12-18 stk)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Bagetid: 30 min.
  • Fryse-egnet
  • 1 portion Grundopskrift til muffins
  • 1 glas syltede kirsebær (eller 250 g frosne, udstenede kirsebær)
  • 75 g mandler
  • Glasur:
  • flormelis

  1. Hæld kirsebærrene på en sigte – gem evt. saften til glasuren. Hak mandlerne.
  2. Tilbered en grunddej og tilsæt afdryppede kirsebær og hakkede mandler.
  3. Fordel dejen i 12-18 muffinsforme og bag som beskrevet i grundopskriften.
  4. Pynt med glasur rørt af flormelis og vand eller lidt kirsebærsaft.