Kirsebærmuffins

Kirsebærmuffins

18 stk.

Ingredienser

  • 2 æg
  • 150 g sukker
  • 100 g blødt smør
  • 200 g hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 100 g hvid chokolade
  • 3 spsk. mælk
  • 1 1/2 dl grofthakkede
  • kirsebær uden sten
  • Pynt:
  • lyserød glasur samt hele kirsebær til pynt

  1. Pisk æg og sukker skummende.Tilsæt blødt smør.
  2. Bland hvedemel, bagepulver,vaniljesukker og hakket chokoladei en skål. Vend det iæggemassen skiftevis medmælken og kirsebærrene
  3. Fordel dejen i smurte muffinsforme.Bag kagerne ved175 gr. i 20-25 min. på midtersteovnribbe.
  4. Pynt kagerne med glasur ogkirsebær.