Kirsebærscones
Nyt og lækkert til kaffen eller teen. Kirsebærscones er en dejlig ny variant af scones.
12 stk.
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Bagetid: 18 min.
- Fryse-egnet
- 125 g fuldkornsspelt- eller hvedemel
- 200 g hvedemel
- 2 spsk. sukker
- 3 tsk. bagepulver
- ¼ tsk. salt
- 150 g kirsebær - udstenede
- 1 æg
- 2½ dl kærnemælk
- 50 g smør - smeltet
- Tænd ovnen på 220 grader. Bland alle de tørre ingredienser sammen. Hak kirsebærrene groft og vend dem i melet.
- Pisk ægget sammen med kærnemælk og smør. Rør de våde ingredienser sammen med de tørre.
- Brug en stor ske til at sætte dejen som 12 ”boller” på en bageplade med bagepapir.
- Bag dem midt i ovnen i ca. 18 min. og lad dem afkøle på en rist.