Kirsebærscones

Kirsebærscones

Nyt og lækkert til kaffen eller teen. Kirsebærscones er en dejlig ny variant af scones.

12 stk.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Bagetid: 18 min.
  • Fryse-egnet
  • 125 g fuldkornsspelt- eller hvedemel
  • 200 g hvedemel
  • 2 spsk. sukker
  • 3 tsk. bagepulver
  • ¼ tsk. salt
  • 150 g kirsebær - udstenede
  • 1 æg
  • 2½ dl kærnemælk
  • 50 g smør - smeltet

  1. Tænd ovnen på 220 grader. Bland alle de tørre ingredienser sammen. Hak kirsebærrene groft og vend dem i melet.
  2. Pisk ægget sammen med kærnemælk og smør. Rør de våde ingredienser sammen med de tørre.
  3. Brug en stor ske til at sætte dejen som 12 ”boller” på en bageplade med bagepapir.
  4. Bag dem midt i ovnen i ca. 18 min. og lad dem afkøle på en rist.