Kokoskage med ingefær

Kokoskage med ingefær

(1 kage, 16 stykker)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Bagetid: ca. 40 min.
  • Fryseegnet
  • Ingredienser:
  • 200 g smør
  • 100 g sukker
  • 100 g muscovadosukker (eller brun farin)
  • 2-3 tsk. frisk ingefær
  • 2 æg
  • 150 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 dl kokosmælk
  • 100 g kokosmel
  • Tilbehør:
  • friske meloner (f.eks. galia og netmelon)

  1. Pisk blødt smør luftigtmed sukker og muscovadosukker.Tilsæt fintrevetingefær og et æg adgangen, og rør godt.
  2. Bland mel med bagepulver,og drys detigennem en si i dejenskiftevist med lun kokosmælk.Vend kokosmel idejen.
  3. Hæld dejen i en firkantetbradepande beklædtmed bagepapir.
  4. Bag kagen i ca. 40 min.i midten af en 175 gradervarm ovn. Lad den kølelidt af, og skær den ud ifirkanter.
  5. Servér kagen med stykkeraf frisk melon.