Kokoskage med ingefær
(1 kage, 16 stykker)
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Bagetid: ca. 40 min.
- Fryseegnet
- Ingredienser:
- 200 g smør
- 100 g sukker
- 100 g muscovadosukker (eller brun farin)
- 2-3 tsk. frisk ingefær
- 2 æg
- 150 g hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 1 dl kokosmælk
- 100 g kokosmel
- Tilbehør:
- friske meloner (f.eks. galia og netmelon)
- Pisk blødt smør luftigtmed sukker og muscovadosukker.Tilsæt fintrevetingefær og et æg adgangen, og rør godt.
- Bland mel med bagepulver,og drys detigennem en si i dejenskiftevist med lun kokosmælk.Vend kokosmel idejen.
- Hæld dejen i en firkantetbradepande beklædtmed bagepapir.
- Bag kagen i ca. 40 min.i midten af en 175 gradervarm ovn. Lad den kølelidt af, og skær den ud ifirkanter.
- Servér kagen med stykkeraf frisk melon.