Kokosmakroner med lakrids

Kokosmakroner med lakrids

Giv kokosmakronerne et strejf af lakrids.

Ca. 20 stk.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 minutter
  • Bagetid: ca. 15 minutter
  • 3 æggehvider
  • 2 dl flormelis
  • 200 g kokosmel
  • 10 g engelsk lakrids
  • 100 g mørk chokolade

  1. Pisk æggehvider og flormelis, til æggehviderne er seje og blanke. Vend kokosmel og knust lakrids i.
  2. Sæt små skefulde kokosdej på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen ved 150 grader i ca. 15 min., eller til kagerne er let gyldne.
  3. Hak chokoladen, og smelt den i en skål over vandbad. Dyp bunden af kagerne i chokoladen, og stil dem på bagepapir, til chokoladen er stivnet.
  4. Læg kagerne i en lufttæt kagedåse eller plastikboks.