sund dessert

Kold frugtgaspacho

Ingredienser

  • 60 g jordbær
  • 50 g hindbær
  • 100 g melon (alle typer)
  • evt. åblomst flydende sød med Stevia efter smag
  • 25 g skyr naturel
  • 10 g mandelsplinter
  • frisk mynte, citronverbena eller citronmelisse

Sådan gør du:

  1. Kom jordbær, hindbær og melon i en blender. Kør det godt igennem til en jævn frugtsuppe. Smag eventuelt til med lidt sødemiddel. Hæld den kolde suppe i en dyb tallerken. Server den med skyr og tørristede mandelsplinter ovenpå. Pynt med lidt mynte, citronverbena eller citronmelisse.
  2. Kalorier: 139 kcal
  3. Protein: 6 g (18 %)
  4. Kulhydrat: 15 g (43 %)
  5. Fedt: 5 g (7 %)
  6. Kostfibre: 5 g