Kold melonsuppe
Skøn ret med sunde råvarer til dig, som gerne vil tabe et par ekstra kilo.
4
Ingredienser
- 2 kantalupmeloner
- 1 agurk
- 2 spsk sherryeddike
- 1 spsk olivenolie
- 1 håndfuld basilikum
- salt, peber
- 8 tynde skiver serranoskinke
- 300 g groft brød
Sådan gør du:
- Del, udkern og skræl meloner og agurk. Blend dem med sherryeddike, olivenolie og basilikum og smag suppen til med salt, peber og evt. yderligere sherryeddike. Sæt suppen i køleskabet, til den er kold. Læg skinkeskiverne på en plade med bagepapir, bag dem sprøde i ovnen ved 200° i 5 minutter, flyt dem over på en tallerken og lad dem afkøle. Anret suppen i skåle med den sprøde skinke, pynt med basilikum og server med groft brød.
- Energi pr. person: 360 kcal, fedt 20%, protein 17%, kulhydrat 63%