suppe

Kold melonsuppe

Skøn ret med sunde råvarer til dig, som gerne vil tabe et par ekstra kilo.

4

Ingredienser

  • 2 kantalupmeloner
  • 1 agurk
  • 2 spsk sherryeddike
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 håndfuld basilikum
  • salt, peber
  • 8 tynde skiver serranoskinke
  • 300 g groft brød

Sådan gør du:

  1. Del, udkern og skræl meloner og agurk. Blend dem med sherryeddike, olivenolie og basilikum og smag suppen til med salt, peber og evt. yderligere sherryeddike. Sæt suppen i køleskabet, til den er kold. Læg skinkeskiverne på en plade med bagepapir, bag dem sprøde i ovnen ved 200° i 5 minutter, flyt dem over på en tallerken og lad dem afkøle. Anret suppen i skåle med den sprøde skinke, pynt med basilikum og server med groft brød.
  2. Energi pr. person: 360 kcal, fedt 20%, protein 17%, kulhydrat 63%