-
Kæmpe comeback: Her er vinderen af "Spillet"
-
Undrer du dig også? Sådan foregår optagelserne i finalen af "Spillet"
-
Mohamed åbner op om svær tid: - Der var råb, skrig og smerte
-
Efter konflikt i ”Spillet”: Sådan er forholdet i dag
-
Oliver Stanescu åbner op om misbrug: Tog stoffer på hospitalet
-
Fulde under optagelserne til "Spillet"
-
Anna Lin følte sig overvåget efter "Spillet": Det var helt skørt
-
Bag kameraerne: Sådan fungerer panelet i "Spillet"
-
Da Vicki Berlin mødte sin store kærlighed, var hun forlovet med en anden
-
Vicki Berlin med stor kritik af "Spillet": Mit livs dårligste beslutning
-
Sofie Stougaard var lige blevet gift, da hun mødte sit livs kærlighed
-
Jim Lyngvild var tæt på at trække sig: Jeg kunne ikke mere

Krabbekløer med kold agurkesuppe
Ingredienser
- Dildkviste og 1 skive citron
- 1 kg krabbekløer
- 2 agurker
- 1½-2 modne avocadoer
- 1 fed hvidløg
- 1 skive brød uden skorpe
- 4-5 dl kold grøntsagsbouillon
- 4-5 blade grøn mynte
- 2½ dl yoghurt naturel eller græsk yoghurt
- salt, peber og lidt citronsaft
- dild og brød.
- Bring en gryde med vand, rigeligt salt, dildkviste og en skive citron til kogepunktet.
- Kom krabbekløerne i det kogende vand. Læg låg på, og kog dem 12-15 min. Lad dem trække i vandet 5 min. Tag krabbekløerene op af gryden, og afkøl dem. Giv dem et slag med bagsiden af en god tung kniv, så de flækker, og du kan grave det skønne krabbekød ud f.eks. med skaftet af en teske, eller med en hummergaffel.
- Skær agurkerne i skiver (nogle vælger at skrælle agurkerne, hvis skrællen er bitter i smagen, så smag dig frem). Halvér avocadoerne, fjern stenen, og grav kødet ud med en ske.
- Pil og snit hvidløget i skiver, og smuldr brødet. Kom agurk, avocado, hvidløg, brød, grøntsagsbouillon, mynte og yoghurt i en blender, og blend til jævn konsistens. Smag til med salt, peber og citronsaft. Kom agurkesuppen i køleskabet, og lad den afkøle ca. 1 time, gerne længere.
- Anret suppen i små skåle, og kom lidt olivenolie på toppen, og krydr med friskkværnet peber. Servér krabbekløer, lidt frisk dild og brød til. Sæt evt. skylleskåle på bordet – så du har mulighed for at få rene hænder undervejs i krabbespisningen.