Kransekage

Kransekage

Det er så nemt at lave kransekagekonfekt, og har du bare prøvet det en gang, ved du, at du har fat i en sikker vinder.

ca. 30 stk.

Kransekage

  • 100 g smuttede mandler
  • 50 g sukker
  • 3 æggehvider
  • 500 g marcipan
  • Glasur:
  • 1-2 tsk. pasteuriseret æggehvide sigtet flormelis

  1. Kør mandler og sukker til mel i foodprocessoren. Tilsæt æggehviderne, og kør massen jævn.
  2. Pluk marcipanen i småstykker, og kør dem sammen med det øvrige i blenderen.
  3. Skrab massen ud af maskinen, og fyld den i en sprøjtepose med tylle, der kan være glat eller takket.
  4. Sprøjt kransekagemassen ud på bagepapir, og bag kagerne ved 200 gr. i 8-10 min. Gerne med en ekstra bageplade underneden, da kransekagedej nemt brænder på.
  5. Rør flormelis og æggehvide sammen, og fyld det i en frostpose. Klip et lille hjørne af posen, og pynt, som du synes.