Kransekage
Det er så nemt at lave kransekagekonfekt, og har du bare prøvet det en gang, ved du, at du har fat i en sikker vinder.
ca. 30 stk.
Kransekage
- 100 g smuttede mandler
- 50 g sukker
- 3 æggehvider
- 500 g marcipan
- Glasur:
- 1-2 tsk. pasteuriseret æggehvide sigtet flormelis
- Kør mandler og sukker til mel i foodprocessoren. Tilsæt æggehviderne, og kør massen jævn.
- Pluk marcipanen i småstykker, og kør dem sammen med det øvrige i blenderen.
- Skrab massen ud af maskinen, og fyld den i en sprøjtepose med tylle, der kan være glat eller takket.
- Sprøjt kransekagemassen ud på bagepapir, og bag kagerne ved 200 gr. i 8-10 min. Gerne med en ekstra bageplade underneden, da kransekagedej nemt brænder på.
- Rør flormelis og æggehvide sammen, og fyld det i en frostpose. Klip et lille hjørne af posen, og pynt, som du synes.
De bedste opskrifter til dit nytår
-
Champagnemojito
-
Nytår: 11 skønne opskrifter på velkomstdrinks og cocktails til årets sidste fest
-
Lækre snacks til nytårstalen: 3 nemme hapser
-
9 skønne hovedretter til nytårsaften
-
Børnevenlig nytårsmenu: Nytårsmad med krudt i
-
Festlig nytårsmenu med små retter
-
Nytårsmenu med skaldyr
-
Vegetarisk nytårsmenu: 10 lækre opskrifter
-
Klassisk nytårsmenu med med stegt torsk, dyremedaljoner & tærte
-
Brownielagkage med champagneflødeskum
-
Chokolademousse med Baileys salted caramel & karamelpopcorn
-
Festlige nytårsfristelser: Solbærflødeboller