Kyllingebryst stegt med bacon og salvie

Kyllingebryst stegt med bacon og salvie

Magert kyllingebryst er altid sagen. Denne opskrift består tilmed af sprød bacon og salvie.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/stegetid: 25 min.
  • Ingredienser:
  • 2 kyllingebryster uden skind
  • 1 kvist frisk salvie
  • 4 skiver bacon
  • ½ spsk olivenolie
  • 1 rødløg (fintsnittet)
  • 1 fed hvidløg (fintsnittet)
  • 1-2 æbler (både)
  • ¼ l hvidvin eller æblecider
  • evt. ½-1 spsk æblevineddike
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • kogte / stegte kartofler
  • eller kogte ris
  • eller rugbrød
  • eller grønsager

  1. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber oglæg et par salviebladepå. Pak kyllingebrysterneind i bacon ogbrun dem på en pandemed olie i 2 min. påhver side. Læg kødet påen tallerken.
  2. Steg løget og hvidløgetpå panden i 3-4 min.Tilsæt æbler og et parsalvieblade og steg 2-3min. Tilsæt vin ellercider og giv det et opkog.
  3. Læg kødet tilbagepå panden og lad rettensimre 10 min. Vendkødet undervejs. Smagsovsen til med salt ogpeber og evt. lidt æblevineddike.
  4. Server retten med detvalgte tilbehør.