Kyllingelår med karry og sesamfrø

Kyllingelår med karry og sesamfrø

Sprøde og saftige lår med masser af smag.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Koge-/stegetid: 45 min.
  • 800 g kyllingelår
  • 2 spsk. olie
  • 2 tsk. karry
  • 2 spsk. lime- el. citronsaft
  • salt og peber
  • 1 dl sesamfrø
  • Pynt: tørrede rosa peberkorn
  • Tilbehør: ægnudler, gulerods- og agurkestænger, sød chilisovs og sojasovs

  1. 1. Kom kyllingelårene i en skål og vend dem i en blanding af olie, karry, limesaft, salt og peber.
  2. 2. Fordél dem på bagepapir og drys sesamfrø over.
  3. 3. Sæt pladen i ovnen ved 200 grader i ca. 45 min. på midterste ovnribbe. Tjek, at de er gennemstegte.
  4. 4. Servér med nudler, grønsagsstænger, chilisovs og sojasovs.