4 personer

Ingredienser

  • 500 g laksefilet
  • 2 spsk. ahornsirup
  • 2 spsk. sojasauce
  • salt, peber
  • Mangocoleslaw
  • 250 g finsnittet hvidkål
  • 1 mangofrugt
  • 2 gulerødder
  • Dressing
  • 2 spsk. light mayonnaise
  • 2 spsk. skummetmælksyoghurt
  • 1 spsk. citronsaft
  • 2 tsk. sukker
  • 1 tsk. dijonsennep
  • salt, peber
  • Pynt
  • limebåde og evt. lidt grøn salat

  1. Skær fisken i 4 ens stykker, og læg dem på bagepapir på en bageplade. Bland ahornsirup og sojasauce, og kom det over fiskestykkerne. Krydr med salt og peber. Steg fisken i ovnen ved 225 gr. i ca. 10 min. på midterste ovnribbe.
  2. Skræl gulerødder og mango. Skær gulerødderne i stænger og mangoen i både. Bland med hvidkål. Rør dressingen sammen, og vend den i kålblandingen.
  3. TIDSFORBRUG:40 MIN., HERAFARBEJDSTID: 30 MIN.