Laksesalat på toast

Laksesalat på toast

4

Ingredienser

  • 200 g laksefilet uden skind
  • olie
  • salt, peber og citronsaft
  • 50 g røget laks
  • 1-2 forårsløg
  • en håndfuld friske krydderurter, f.eks. dild og kørvel
  • 150 g hytteost
  • 4 skiver ristet surdejsbrød.

Sådan gør du

  1. Skær laksefileten i fire skiver, dryp lidt olie på, og bag den i oven ved 150 grader, til den er fast i kødet – cirka 7 min. Bryd laksen i mindre flager, krydr med salt, peber og lidt citronsaft. Lad det køle lidt af.
  2. Skær den røgede laks i tern, snit forårsløg og krydderurter.
  3. Hæld hytteost i skål sammen, og vend sammen med de øvrige ingredienser. Smag til med salt og peber.
  4. Anret laksesalaten på ristet surdejsbrød. Drys evt. med ekstra krydderurter ved servering.
  5. TIP! Halvér brødskiverne, og servér laksetoasten som en sprød appetizer før en middag.
PRØV OGSÅ: Spicy avocadosalat