Laksetartar med rygeostecreme

Laksetartar med rygeostecreme

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 250 g frisk fersk laksefilet uden skind
  • 1-2 forårsløg
  • 75 g rygeost med eller uden kommen
  • 2-3 spsk fløde eller cremefraiche 9%
  • 1 æble
  • ½ -1 tsk peberrod eller wasabi (wasabi er japansk grøn peberrod, som fås på tube og bruges bl.a. til sushi)
  • salt og peber

  1. Hak laksen med en kniv. Bland den med finthakket forårsløg, salt og peber.
  2. Form 2 bøffer og læg dem på to tallerkener.
  3. Rør rygeost cremet med fløde eller cremefraiche og tilsæt hakket æble.
  4. Smag til med fintrevet peberrod eller wasabi, salt og peber.
  5. Fordel cremen på laksebøfferne og server med tynde skiver ristet brød.