Vi giver den traditionelle lasagne baghjul og krydrer kødsaucen med grøn karry, ingefær og kokosmælk. Se her, hvordan du laver lasagne på en ny og spændende måde:
2. Hak løget fint. Varm olien i en gryde, og svits løget i karrypastaen under omrøring. Tilsæt kødet, og brun det.
3. Kom presset hvidløg, ingefær og hakkede tomater i gryden, og lad kødet simre under låg i ca. 10 min.
4. Snit peberfrugter og forårsløg. Skyl og slyng spinaten. Vend grønsagerne i kødsaucen. Lad spinaten falde sammen, og tag gryden af varmen. Tilsæt kokosmælk, og smag kødsaucen til med salt og peber.
5. Fordel lasagneplader og kødsauce lagvis i et smurt fad. Slut af med et lag kødsauce, og drys med ost.
6. Bag lasagnen i ovnen i ca. 25 min. Top lasagnen med snittet forårsløg og frisk koriander. Server gerne med en sprød salat vendt med vinaigrette eller med lækkert brød.