Lav din egen rabarbersalsa

Lav din egen rabarbersalsa

Sød og stærk på samme tid. Brug den krydrede salsa til sommerens grillede kød eller sammen med en god pate på et stykke ristet brød.

1 finthakket løg

1 spsk. olivenolie

4 stilke rabarber, hakkede

1 spsk. rødvinseddike

1 spsk. mørk rom

2 tsk. flydende honning

2 fed hvidløg, finthakket

1⁄4 tsk. chiliflager

1 tsk. stødt kardemomme

evt. tørrede frugter som tranebær eller rosiner

1. Varm olien i en gryde. Sauter lø- get i et par minutter. Tilsæt resten af ingredienserne, og bring i kog.

2. Skru ned for varmen, og lad sal- saen simre i 10 min. under låg. Tag gryden af varmen, og lad lå- get blive på i yderligere 5 min. Smag salsaen til, og tilsæt evt. mere honning eller rom.