Lav dit eget påskeæg

Lav dit eget påskeæg

Det er sjovt at lave sine egne påskeægog ikke spor svært, hvis bare duhar en støbeform i silikone.

2 stk.

Ingredienser

  • 50 g hvid chokolade
  • 1 silikoneform til påskeæg
  • 200 g mørk chokolade, evt. grand cru chokoladeknapper
  • 25 g smeltet chokolade (til at sætte æggene sammen med)
  • Pynt:
  • bånd og fjer

  1. Hak og smelt den hvidechokolade. Fordel den istriber i de 4 huller i silikoneformen,og lad chokoladenstivne.
  2. Hak den mørke chokolade.smelt 2/3 af den i mikroovneller over vandbad. Komresten af den mørke chokoladei, og rør den i den smeltedechokolade. når det heleer smeltet, er chokoladenklar til brug.
  3. Smør den mørke chokoladei ½ cm tykt lag i 4 afformens huller. Sørg for, atchokoladen lægger sig jævntlangs kanten og helt op tiltoppen
  4. Lad chokoladen stivne.tag de halve æg forsigtigtud. Sæt de 2 æggehalvdelesammen til et helt æg vha.lidt smeltet chokolade.
  5. Pynt æggene med båndog fjer, og pak dem evt. ind icellofan, hvis de skal brugessom gave.