Lime småkager med glasur
Nem opskrift på lækre lime småkager med glasur
Lime småkager med glasur
(ca. 12 store – eller 20 små)
250 g hvedemel
¼ tsk. salt
½ tsk. bagepulver
200 g sukker
110 g smør
1 stort æg
2 spsk. limesaft
Glasur:
450 g flormelis
2 æggehvider
lidt vand
1. Tænd ovnen på 165 grader varmluft. Bland mel, salt og bagepulver i en skål.
2. Pisk sukker og smør luftigt i en anden skål, og rør æg og limesaft i. Bland de tørre ingredienser i dejen, og stil den køligt i 30 minutter.
3. Drys mel på en bordplade, og rul dejen tyndt ud. Udstik kagerne til cirkler eller de former, du har lyst til.
4. Læg kagerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ca. 8 min., eller til kanterne begynder at blive lysebrune. Afkøl på en bagerist.
5. Rør flormelis sammen med æggehvider, og tilsæt lidt vand, for at glasuren får den rette konsistens. Pynt kagerne, og lad dem tørre helt.
► SE OGSÅ: Røde fløjlskugler med hvid chokolade
► SE OGSÅ: Citron cookies med puddersne
► SE OGSÅ: Citron cupcakes