Citron

Citron cookies med puddersne

Cookies med citron og puddersne - så bliver det ikke bedre!

Citron cookies med puddersne

(20 stk.)

170 g smør

125 g flormelis

fintrevet skal fra 1 ubehandlet citron

2 spsk. citronsaft

korn fra 1 stang vanilje (eller 1 spsk. vaniljesukker)

220 g hvedemel

2 spsk. maizena

1 tsk. groft salt

1. Pisk smør sammen med 40 g flormelis i en skål. Tilsæt citronskal, saft og vanilje.

2. Bland mel, maizena og salt i en skål. Rør de tørre ingredienser i dejen, og ælt, til det lige hænger sammen. Form dejen til to pølser, pak dem i film, og læg dem i køleskabet i en times tid.

3. Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Skær dejen i ca. 0,5 cm tykke skiver, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Bag, til kagerne er let gyldne – ca. 12-15 minutter.

4. Læg den resterende flormelis i en frysepose. Læg de lune kager i posen, og ryst den, så de bliver helt dækket af flormelis.


► SE OGSÅ: Citron cupcakes

► SE OGSÅ: Mandel-citron-kager

► SE OGSÅ: Lækker luftig citronfromage