Linguine med pecorino, persille og pancetta
Nem og lækker aftensmad på 15 minutter. Helt perfekt til de travle hverdage.
4 personer
Total:15 minutter
Ingredienser
- 400 g linguine (smal båndpasta)
- 2 tykke skiver pancetta i tern (el.lign. god bacon)
- ½ dl olivenolie
- 1 fed hvidløg, fintsnittet
- 100 g friskrevet tør pecorino (eller parmesan)
- 1 spsk. sort peber, knust i morter
- 1 håndfuld bredbladet persille
- grofthakket salt
Sådan gør du
- Kog pastaen al dente i rigeligt saltet vand.
- Rist pancettaen sprød på en pande. Tag af, og vask panden.
- Steg hvidløg gyldent i lidt olie på panden.
- Kom hvidløg, pancetta, pecorino, peber og olie i en stor skål sammen med pastaen, og vend godt rundt, så olie og ost lægger sig om pastaen.
- Drys persille over, krydr med salt, og server.