rejer, sund aftensmad

Til i aften: Linguine med rejer

Sund luksuspasta på ingen tid! Ja tak. Få opskriften her

4

Ingredienser

  • 350 g fuldkornslinguine, f.eks. fra Il Fornaio
  • ½ dl kogevand fra pastaen + 3 spsk pesto
  • 1 tsk olivenolie
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1-2 udkernede, snittede røde chilier
  • 400 g store rejer uden skal
  • 125 g courgette i lange tynde strimler

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen efter anvisningen på pakningen. Lad den dryppe af, gem lidt af kogevandet og rør det med pestoen. Vend pasta og pestosauce og hold den varm. Varm olien i en pande, rist hvidløg, chili og rejer kort heri. Bland courgettestrimlerne ved, rist det hele kort og bland fyldet med den varme pasta, der serveres omgående.
  2. Energi pr. person: 480 kcal, fedt 24%, protein 24%, kulhydrat 52%