-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Lynstegt kalv med rucola og svampe
En sund ret med få ingredienser, men med masser af smag! Og så tager den kun 20 minutter.
Næringsindhold
- Energi pr. person:300 Kcal
- Fedt:31 %
- Protein:44 %
- Kulhydrat:25 %
2 personer
Total:20 minutter
Ingredienser
- 250 g magert kalvekød
- 2 fed hvidløg
- Salt og peber
- 300 g blandede svampe
- 1 tsk. olivenolie
- 75 g kogte fuldkornsnudler
- 75 g rucola
- 2 tsk. balsamico
SÅDAN GØR DU
Sådan gør du
- Skær kalvekødet i strimler, og knus hvidløget. Vend kødet med hvidløg, salt og peber.
- Skær svampene i passende store stykker.
- Varm olien i en wok eller stor sauterpande, og steg kød og svampe ved rask varme og under omrøring i 3-4 minutter.
- Bland nudlerne ved, og steg yderligere i cirka 1 minut, før du vender rucolaen i og smager retten til med balsamico.