Lynstegt kalv med rucola og svampe

Lynstegt kalv med rucola og svampe

En sund ret med få ingredienser, men med masser af smag! Og så tager den kun 20 minutter.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    300 Kcal
  • Fedt:
    31 %
  • Protein:
    44 %
  • Kulhydrat:
    25 %

2 personer

Total:20 minutter

Ingredienser

  • 250 g magert kalvekød
  • 2 fed hvidløg
  • Salt og peber
  • 300 g blandede svampe
  • 1 tsk. olivenolie
  • 75 g kogte fuldkornsnudler
  • 75 g rucola
  • 2 tsk. balsamico

Sådan gør du

  1. Skær kalvekødet i strimler, og knus hvidløget. Vend kødet med hvidløg, salt og peber.
  2. Skær svampene i passende store stykker.
  3. Varm olien i en wok eller stor sauterpande, og steg kød og svampe ved rask varme og under omrøring i 3-4 minutter.
  4. Bland nudlerne ved, og steg yderligere i cirka 1 minut, før du vender rucolaen i og smager retten til med balsamico.