Lyserød prinsessekage

Lyserød prinsessekage

En festlig kage til små og store prinsesser.

Kalorier 473 kcal
Protein 25 g 21%
Kulhydrat 42 g 35%
Fedt 24 g 44%

(1 person)

Ingredienser

  • Bunde:
  • 1 æg
  • 50 g multisød
  • 25 g mel
  • ½ tsk bagepulver
  • 25 g mandelmel (eller finthakkede mandler)
  • Fyld:
  • 3 tsk jordbærmarmelade
  • 100 g jordbær (skiver)
  • Jordbærcreme:
  • 50 g jordbær
  • 1 spsk multisød
  • 75 g light friskost (max. 20+)
  • Pynt:
  • friske jordbær

  1. Pisk æg og multisød sammeni en skål, til det er lyst ogcremet (ca. 10 min.). Sigt melog bagepulver i og vend detforsigtigt rundt sammen medmandelmel eller mandler.
  2. Kom dejen i en lille springformog bag den ved 160 grader ica. 15 min., til kagen er gyldenog fast. Tag kagen ud og afkølden.
  3. Flæk kagen. Smør den ene delmed jordbærmarmelade oglæg skiveskårne jordbær på.Læg derefter den anden del afkagen ovenpå.
  4. Mos jordbærrene med multisødog rør det godt sammenmed friskost. Fordél det påtoppen af lagkagen og pyntmed et par jordbær på toppen.
  5. Find flere kalorielette opskrifter i én af
  6. Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »