Lyserøde marcipanhjerter på pind

Lyserøde marcipanhjerter på pind

15 stk.

Ingredienser

  • 200 g ren rå marcipan
  • 2 spsk. appelsinsaft
  • 3 spsk. flormelis
  • 150 g hvid chokolade
  • lidt rød levnedsmiddelfarve
  • træspyd eller popcakespinde

  1. Ælt marcipanenmed appelsinsaft, oglad det hvile ½ time.Ælt flormelis i. Udrulmarcipanen på etflormelisdrysset bord ien ca. 1½ cm tyk plade.Udstik 15 små hjerter,eller skær dem ud meden kniv. Lad dem hvile1 times tid på plastfilmi køleskab tildækket.Stik en pind i hver.
  2. Smelt chokoladen(se beskrivelse herunder). Overtrækhjerterne medchokolade farvet medlidt levnedsmiddelfarve.Kom evt. sukkeri et glas eller en lillekande. Stil hjertepindeneheri, og lad demstørkne.
  3. Smelt chokolade til overtræk:Hak chokoladen fint. Gem 1/3. Smelt resten afchokoladen over vandbad eller i mikroovn. Rørden sidste 1/3 i. Nu er chokoladen klar til overtræk.Du kan stille det chokoladeovertruknekonfekt i køleskab ca. 20 min. Når chokoladenhurtigt størkner, er der ikke så stor risiko for, atden bliver grå.