Marcipangris
Marcipangris - årets fineste mandelgave er hjemmelavet og af marcipan. Se her, hvordan du laver en marcipangris
1 stk.
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- 100 g ren rå marcipan
- evt. 1 spsk. cognac (eller brun rom)
- 4 paranødder (eller hele mandler)
- Pynt:
- silkebånd (eller andet gavebånd til maven)
- Ælt marcipanen med cognac. Tag en lille klump marcipan fra.
- Tril marcipanen til en kugle i hånden, og rul den aflang. I den ene ende formes den lidt spids, og trykkes flad til tryne. Lav øjne og næsebor med en strikkepind eller spisepind.
- Tril en hale, og lav to små ører af den lille klump marcipan. Sæt dem på grisen. Pynt med et bånd omkring maven.
Skøn julekonfekt: 10 skønne opskrifter på juleknas & konfekt
Julens dejligste opskrifter
-
Sådan får du sværen på flæskestegen sprød
-
12 gode tip: Sådan laver du den bedste risengrød
-
5 lækre opskrifter: Sådan laver du nemt hvid gløgg
-
Jødekager: Den bedste opskrift
-
Hjemmelavede klejner: Farmors bedste opskrift
-
Blomsterbergs brunkager
-
Fedtebrød med romglasur
-
Test dig selv: Hvilken julesmåkage er du?
-
Julens varme drikke: Hvid gløgg med lakrids, romtoddy & julekaffe
-
Opskrift på de lækreste julefrikadeller
-
Vaniljekranse fra Den Gamle By
-
Klassisk ribbensteg med sprød svær
-
Julefrokost: Moderne opskrifter med et strejf af traditioner
-
Sådan finder du gaven til hende, der har alt