Marineret kotelet med peberfrugt-ratatouille
Godt og mættende måltid med masser af sødme fra de ristede peberfrugter.
4
Ingredienser
- 4 peberfrugter i forskellige farver
- 2 rødløg
- 3 spsk olivenolie
- salt og peber
- 1 fed hvidløg
- 1 dåse tomatpure
- 3 spsk olivenolie
- salt og peber
- 4 koteletter
- 4 skiver rugbrød med kerner
- 4 spsk pesto, f.eks. Løgismoses
Sådan gør du
- 1.Skær peberfrugterne i tynde strimler og rødløgene i både. Steg begge dele i olivenolie på en pande i 8-10 minutter. Rør løbende.
- 2.Riv eller pres hvidløget fint. Rør det sammen med tomatpure, olie, salt og peber, og mariner kødet heri.
- 3.Steg kødet i olie i ca. 2-3 minutter på hver side.
- 4.Anret kødet på en skive rugbrød, smurt med pesto, og servér ratatouillen til.
- Tip: Lav evt. 6 koteletter i alt, så du får nok protein.
- Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter
PRØV OGSÅ: Oldschool peberfrugt med fyld