Mexicanske frikadeller
En eksotisk, velkrydret variation over de elskede frikadeller. Vi serverer i tortillaer og med salat.
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: 10 min.
- 250 g hakket oksekød (max 10% fedt)
- ½ tsk groft salt
- ½ lille løg (revet)
- 1 fed hvidløg (knust)
- 3 spsk majsmel (polenta)
- 1 lille æg
- ¼ tsk stødt spidskommen
- ¼ tsk knust chili
- 1 bdt frisk koriander
- Tilbehør:
- Kogte ris eller tortillaer, tacosovs og salat
- Rør kødet med salt og tilsæt løg og hvidløg. Rør majsmel og æg i farsen og tilsæt krydderier. Rør friskhakkede korianderblade i farsen og form den til runde kødboller.
- Steg dem på en pande med olie, mens de vendes, så alle sider bliver stegt - i alt ca. 10 min.
- Servér med kogte ris eller varme tortillaer, tacosovs og salat