Mexicanske frikadeller

Mexicanske frikadeller

En eksotisk, velkrydret variation over de elskede frikadeller. Vi serverer i tortillaer og med salat.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 10 min.
  • 250 g hakket oksekød (max 10% fedt)
  • ½ tsk groft salt
  • ½ lille løg (revet)
  • 1 fed hvidløg (knust)
  • 3 spsk majsmel (polenta)
  • 1 lille æg
  • ¼ tsk stødt spidskommen
  • ¼ tsk knust chili
  • 1 bdt frisk koriander
  • Tilbehør:
  • Kogte ris eller tortillaer, tacosovs og salat

  1. Rør kødet med salt og tilsæt løg og hvidløg. Rør majsmel og æg i farsen og tilsæt krydderier. Rør friskhakkede korianderblade i farsen og form den til runde kødboller.
  2. Steg dem på en pande med olie, mens de vendes, så alle sider bliver stegt - i alt ca. 10 min.
  3. Servér med kogte ris eller varme tortillaer, tacosovs og salat