Millionbøf med karry og æble

Millionbøf med karry og æble

Millionbøf på en ny og spændende måde: En nem og krydret panderet, som smager skønt med kogte ris. Brug evt. lidt frisk ingefær, hvis du har det i grøntsagsskuffen.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/stegetid: 20 min.
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 200 g hakket oksekød
  • ½ spsk olie
  • 1-2 tsk. karry
  • ¼ tsk. stødt ingefær
  • ¼ tsk. stødt spidskommen
  • 1½ dl bouillon
  • 2 spsk. rosiner
  • 1 æble
  • salt og peber
  • Tilbehør: ris og grøntsager

Sådan laver du millionbøf med karry og æble

  1. Pil løg og hvidløg, og hak dem fint.
  2. Brun kødet grundigt på en pande med olie. Tilsæt løg, hvidløg og krydderier, og steg under omrøring i 5 min.
  3. Tilsæt bouillon, rosiner og æblet skåret i terninger, og lad retten simre i 10 min.
  4. Smag til med salt og peber, og servér med kogte ris og grøntsager.