Millionbøf med karry og æble
Millionbøf på en ny og spændende måde: En nem og krydret panderet, som smager skønt med kogte ris. Brug evt. lidt frisk ingefær, hvis du har det i grøntsagsskuffen.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 20 min.
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 200 g hakket oksekød
- ½ spsk olie
- 1-2 tsk. karry
- ¼ tsk. stødt ingefær
- ¼ tsk. stødt spidskommen
- 1½ dl bouillon
- 2 spsk. rosiner
- 1 æble
- salt og peber
- Tilbehør: ris og grøntsager
Sådan laver du millionbøf med karry og æble
- Pil løg og hvidløg, og hak dem fint.
- Brun kødet grundigt på en pande med olie. Tilsæt løg, hvidløg og krydderier, og steg under omrøring i 5 min.
- Tilsæt bouillon, rosiner og æblet skåret i terninger, og lad retten simre i 10 min.
- Smag til med salt og peber, og servér med kogte ris og grøntsager.