Mini-muffins

Mini-muffins

Ca 20 stk

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Bagetid: 10-15 min.
  • Fryse-egnede
  • 100 g smør
  • 50 g chokolade
  • 2 æg
  • 150 g brun farin
  • 150 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 25 g kakao
  • ca. 20 mini-muffinsforme af papir
  • Glasur: 1/2 dl flormelis +
  • ca. 1/2 tsk vand
  • Drys: hasselnøddeflager
  • ca. 20 ispinde (eller træspid)

  1. Smelt smør i en gryde, sluk og tilsæt chokolade og rør sammen.
  2. Pisk æg og farin til skum. Bland mel, bagepulver og kakao sammen.
  3. Drys det igennem en si i æggeskummet.
  4. Tilsæt let afkølet smør og chokolade og rør forsigtigt til ensartet konsistens.
  5. Fyld det i formene og bag straks i ca. 10 min. ved 200 grader, til kagerne er gennembagte.
  6. Lad dem køle lidt af. Rør flormelis med vand til glasur og sæt en lille klat på hver kage.
  7. Drys med hasselnøddeflager. Lad glasuren størkne og sæt kagerne på pinde.