Miniquiche med spinat og parmesan
6
Ingredienser
- 2 fed hvidløg
- lidt olivenolie
- 200 g spinat
- salt og peber
- 200 g blomkål
- 6 æg
- 75 g parmesan
- olivenolie
Sådan gør du
- Skær hvidløgene i tynde skiver, og rist dem let gyldne i lidt olivenolie på en varm pande.
- Kom spinat ved, og lad den falde sammen. Smag til med salt, og dryp spinaten af i en si. Den må endelig ikke være for våd. Hak den groft.
- Riv blomkålen groft på et rivejern.
- Slå æggene ud i en skål, og pisk dem sammen. Rør spinat og blomkål i æggemassen, og smag til med salt og peber. Riv parmesanen i massen.Smør en muffinform med olivenolie, og fordel massen i 6 store eller 9 små huller. Bag dem ved 200 grader i ca. 15-20 min, eller til de er gyldne og tilberedte.
- Servér dem lune, eller pak dem i madkurven.
PRØV OGSÅ: Boghvedenudler med misodressing