Miniquiche med spinat og parmesan

Miniquiche med spinat og parmesan

6

Ingredienser

  • 2 fed hvidløg
  • lidt olivenolie
  • 200 g spinat
  • salt og peber
  • 200 g blomkål
  • 6 æg
  • 75 g parmesan
  • olivenolie

Sådan gør du

  1. Skær hvidløgene i tynde skiver, og rist dem let gyldne i lidt olivenolie på en varm pande.
  2. Kom spinat ved, og lad den falde sammen. Smag til med salt, og dryp spinaten af i en si. Den må endelig ikke være for våd. Hak den groft.
  3. Riv blomkålen groft på et rivejern.
  4. Slå æggene ud i en skål, og pisk dem sammen. Rør spinat og blomkål i æggemassen, og smag til med salt og peber. Riv parmesanen i massen.Smør en muffinform med olivenolie, og fordel massen i 6 store eller 9 små huller. Bag dem ved 200 grader i ca. 15-20 min, eller til de er gyldne og tilberedte.
  5. Servér dem lune, eller pak dem i madkurven.