Muffins med chokolade og peanuts
De luftige muffins med rødder i USA er en dejlig kage, som alle kan lide. Disse muffins er bagt med chokolade og peanuts, og er toppet med en cremet frosting.
12-14 stk.
Ingredienser
- 150 g blødt smør
- 150 g sukker
- 2 æg
- 1 dl mælk
- 250 g hvedemel
- 1½ tsk. bagepulver
- 50 g peanuts
- 75 g mælkechokolade
- 2 spsk. kakaopulver
Frosting:
- 25 g blødt smør
- 100 g flødeost naturel
- 250 g flormelis
Pynt:
- 12-14 hindbær
- 50 g høvlet mælkechokolade
- mynte
Sådan gør du:
- Muffins: Pisk smør og sukker sammen. Pisk et æg i ad gangen. Rør mælk, hvedemel og bagepulver i.
- Hak peanuts og chokolade groft. Bland peanuts, chokolade og kakao pulver i dejen.
- Kom dejen i 12-14 muffinforme. Bag dem ca. 25 min. ved 175 grader på midterste ovnribbe. Afkøl dem.
- Frosting: Pisk smør og flødeost luftigt med en håndmikser. Pisk flormelis i lidt ad gangen.
- Smør frostingen på kagerne, og pynt med hindbær, chokolade og mynte.