Muffins med peanuts og chokolade

Muffins med peanuts og chokolade

ca. 12-14 stk.

Ingredienser

  • Grunddej:
  • 150 g blødt smør
  • 150 g sukker
  • 2 æg
  • 1 dl mælk
  • 250 g hvedemel
  • 1½ tsk. bagepulver
  • 50 g peanuts
  • 75 g mælkechokolade
  • 2 spsk. kakaopulver
  • Pynt:
  • 1 portion frosting
  • 12-14 hindbær
  • 50 g høvlet mælkechokolade
  • mynte
  • Frosting:
  • 25 g blødt smør
  • 100 g flødeost naturel
  • 250 g flormelis

  1. Lav grunddejen. Hakpeanuts og chokoladegroft. Bland peanuts,chokolade og kakaopulveri dejen. Komdejen i 12-14 muffinforme,brug gerne defaste hvide. Bag demca. 25 min. ved 175 gr.på midterste ovnribbe.Afkøl dem.
  2. Lav frostingen sombeskrevet, og fordelden på kagerne. Pyntmed hindbær, chokoladeog mynte.