Pasta med kylling, ærter og persillepesto

Pasta med kylling, ærter og persillepesto

Pift kylling-retten op med en dejlig, hjemmelavet pesto, der lige gør smagsoplevelsen en tand bedre. Her får du opskriften på den lækre pastaret med kylling og hjemmelavet pesto:

4 personer

Ingredienser

  • 500 g kyllingebrystfilet
  • salt og peber
  • 2 spsk. olivenolie
  • 300 g pasta f.eks. pappardelle
  • Persillepesto:
  • 50 g persille
  • 50 g friskrevet parmesan
  • 40 g friskknækkede valnødder eller mandler
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl olivenolie
  • ¾ tsk. salt
  • peber
  • Desuden:
  • 1 stort løg
  • 15 g smør
  • 200 g fine ærter fra frost
  • persille
  • Tilbehør:
  • friskrevet parmesan

Sådan gør du

  1. Skær kyllingekødet i tern, og krydr med salt og peber. Varm olien på en pande. Steg kyllingekødet.
  2. Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Afdryp den i en si.
  3. Nip og skyl persillen. Kom persille og de øvrige ingredienser til pestoen i en blender. Miks det sammen til en jævn masse. Tilsæt evt. lidt af kogevandet fra pastaen, hvis konsistensen er for fast.
  4. Hak løget, og svits det i smør på en pande et par min. Kom ærterne ved, og steg dem med yderligere et par min. Krydr med salt og peber.
  5. Vend pestoen i den varme pasta. Fordel kylling og ærteblanding over. Pynt med persille. Server med friskrevet parmesan.