Pasta med kylling, ærter og persillepesto
Pift kylling-retten op med en dejlig, hjemmelavet pesto, der lige gør smagsoplevelsen en tand bedre. Her får du opskriften på den lækre pastaret med kylling og hjemmelavet pesto:
4 personer
Ingredienser
- 500 g kyllingebrystfilet
- salt og peber
- 2 spsk. olivenolie
- 300 g pasta f.eks. pappardelle
- Persillepesto:
- 50 g persille
- 50 g friskrevet parmesan
- 40 g friskknækkede valnødder eller mandler
- 1 fed hvidløg
- 1 dl olivenolie
- ¾ tsk. salt
- peber
- Desuden:
- 1 stort løg
- 15 g smør
- 200 g fine ærter fra frost
- persille
- Tilbehør:
- friskrevet parmesan
Sådan gør du
- Skær kyllingekødet i tern, og krydr med salt og peber. Varm olien på en pande. Steg kyllingekødet.
- Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Afdryp den i en si.
- Nip og skyl persillen. Kom persille og de øvrige ingredienser til pestoen i en blender. Miks det sammen til en jævn masse. Tilsæt evt. lidt af kogevandet fra pastaen, hvis konsistensen er for fast.
- Hak løget, og svits det i smør på en pande et par min. Kom ærterne ved, og steg dem med yderligere et par min. Krydr med salt og peber.
- Vend pestoen i den varme pasta. Fordel kylling og ærteblanding over. Pynt med persille. Server med friskrevet parmesan.