Nemt farsbrød med tranebær
Farsen til farsbrødet er rørt med udblødt brød og syrlige tranebær, så det bliver dejligt saftigt. Og så er det supernemt at lave - se her, hvordan du laver et nemt farsbrød:
Farsbrød til 2 personer
Total:25 minutter
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: 25 min.
- 250 g hakket kalve- og svinekød
- 50 g tranebær (friske eller frosne)
- Brødfars:
- 2-3 skiver lyst brød
- 1 dl mælk
- 1 lille løg
- 1 stilk bladselleri
- 15 g smør timian
- salt og peber
- Tilbehør: ovnstegte eller kogte kartofler og grøntsager
Sådan laver du farsbrød
- Smuldr brødet (uden skorper) i mælken.
- Pil løget, og hak det sammen med bladselleri i en hurtighakker eller foodprocessor.
- Svits løg og bladselleri i en gryde med smør, og tilsæt brød, mælk, timian, salt og peber. Rør det godt igennem, og hæld det ud på en tallerken til afkøling.
- Rør kødet med brødfars og tranebær, og form det til 2-3 små brød. Læg dem i et smurt ovnfast fad, og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min.
- Servér med det valgte tilbehør.