Nemt farsbrød med tranebær

Nemt farsbrød med tranebær

Farsen til farsbrødet er rørt med udblødt brød og syrlige tranebær, så det bliver dejligt saftigt. Og så er det supernemt at lave - se her, hvordan du laver et nemt farsbrød:

Farsbrød til 2 personer

Total:25 minutter

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 25 min.
  • 250 g hakket kalve- og svinekød
  • 50 g tranebær (friske eller frosne)
  • Brødfars:
  • 2-3 skiver lyst brød
  • 1 dl mælk
  • 1 lille løg
  • 1 stilk bladselleri
  • 15 g smør timian
  • salt og peber
  • Tilbehør: ovnstegte eller kogte kartofler og grøntsager

Sådan laver du farsbrød

  1. Smuldr brødet (uden skorper) i mælken.
  2. Pil løget, og hak det sammen med bladselleri i en hurtighakker eller foodprocessor.
  3. Svits løg og bladselleri i en gryde med smør, og tilsæt brød, mælk, timian, salt og peber. Rør det godt igennem, og hæld det ud på en tallerken til afkøling.
  4. Rør kødet med brødfars og tranebær, og form det til 2-3 små brød. Læg dem i et smurt ovnfast fad, og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min.
  5. Servér med det valgte tilbehør.