Nem glutenfri nøddekage med klumper af chokolade
Super lækker og glutenfri nøddekage, som du nemt selv kan bage.
Nøddekage til 8 personer
Total:40 minutter
Ingredienser
- 100 g hasselnødder
- 50 g mandler
- 50 g valnødder
- 50 g kokosfibermel
- 100 g smeltet kokosolie
- 5 modne bananer
- 4 æg
- 100 g mørk sukkerfri chokolade
Sådan bager du glutenfri nøddekage
- 1. Start med at kværne nødder til fint mel i en kraftig blender eller minihakker. Kom nøddemelet i en skål og bland med kokosfibermel.
- 2. Mos herefter bananerne groft og blandes i melet. Tilsæt det smeltede kokosolie og æg til dejen får en dej-konsistens.
- 3. Hak chokoladen og kom den i dejen og rør godt rundt. Fordel dejen i et bagepapirbeklædt kagefad og bag kagen ved 150 grader i ca. 30 minutter.
- 4. Lad kagen køle af før den nydes.
- Opskriften er fra kogebogen 'DET SØDE VALG – 40 SKØNNE DESSERTER UDEN GLUTEN OG SUKKER' af Almedina Bajramovic Boskailo.