Opskrift på glutenfri nøddekage

Nem glutenfri nøddekage med klumper af chokolade

Super lækker og glutenfri nøddekage, som du nemt selv kan bage.

Nøddekage til 8 personer

Total:40 minutter

Ingredienser

  • 100 g hasselnødder
  • 50 g mandler
  • 50 g valnødder
  • 50 g kokosfibermel
  • 100 g smeltet kokosolie
  • 5 modne bananer
  • 4 æg
  • 100 g mørk sukkerfri chokolade

Sådan bager du glutenfri nøddekage

  1. 1. Start med at kværne nødder til fint mel i en kraftig blender eller minihakker. Kom nøddemelet i en skål og bland med kokosfibermel.
  2. 2. Mos herefter bananerne groft og blandes i melet. Tilsæt det smeltede kokosolie og æg til dejen får en dej-konsistens.
  3. 3. Hak chokoladen og kom den i dejen og rør godt rundt. Fordel dejen i et bagepapirbeklædt kagefad og bag kagen ved 150 grader i ca. 30 minutter.
  4. 4. Lad kagen køle af før den nydes.
  5. Opskriften er fra kogebogen 'DET SØDE VALG – 40 SKØNNE DESSERTER UDEN GLUTEN OG SUKKER' af Almedina Bajramovic Boskailo.