Nougat-påskeæg

Lav dine egne påskeæg med nougat og marcipan

Lav dine egne påskeæg, det er slet ikke så svært, som det ser ud. Her får du opskriften på klassiske hjemmelavede påskeæg med blød nougat og marcipan.

(12 stk)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 45 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 200 g ægte marcipan
  • 75 g blød nougat
  • 125 g lys eller mørk chokolade
  • 50 g hvid chokolade

  1. Del marcipanen i ca. 12 stykker og tril dem til kugler. Skær kuglerne midt over og tryk en fordybning i hver halvdel.
  2. Del nougaten i 12 stykker og tril dem til kugler. Læg en nougatkugle i den ene halvdel af marcipankuglerne og saml dem igen med den anden halvdel.
  3. Tril kuglerne til æggefacon og vend dem i smeltet lys eller mørk chokolade.
  4. Læg dem på en plade med bagepapir.
  5. Smelt den hvide chokolade og lave et siksakmønster ved at dryppe chokoladen fra en gaffel.
  6. Lad chokoladen stivne.