Nougattrøfler

Nougattrøfler

Fyldige trøfler drysset med ristedemandelflager. En rigtig lækkerbiskenfor både små og store.

Ca. 25 stk.

Ingredienser

  • 200 g blød nougat
  • ½ dl mælk
  • Overtræk og pynt:
  • 150 g hvid chokolade, 28%
  • eller
  • 150 g mørk overtrækschokolade
  • 50 g mandelflager (ristede)

  1. Smelt nougaten og piskden jævn med mælk.Sæt nougatmassen i køleskabettil næste dag.
  2. Form trøffelblandingen – vha. en teske – til kuglerog sæt dem på køl.Lad dem stå, til de erstivnet, så de er klar tilat blive overtrukket med chokolade.
  3. Dyp og vend trøflerne i den smeltede hvide eller mørke chokolade. Drys med mandelflager ogsæt trøflerne køligt.